Sorry, dit evenement is afgelopen

Sylvestercross by Night Soest

Op de avond van 30 december, wordt de Vaarderhoogt Sylvester by Night georganiseerd. Deze unieke loop staat volledig in het teken van licht, sfeer, plezier en beleving. Het is een recreatieve loop zonder wedstrijdelement (geen tijdregistratie).

De Vaarderhoogt Sylvester By Night bestaat uit twee onderdelen:

 • De Familie DonderRun (1 rondje), starttijd 19:00 uur
 • De Sylvester by Night Run (1-3 rondjes), starttijd 19:30 uur

De Familie DonderRun is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 7 en 15 jaar oud, die samen met hun vader, moeder, verzorger, opa en/of oma een enkele ronde van ongeveer 1.300 meter lopen. Een gezinsavontuur vol licht en plezier!

De Sylvester by Night Run is voor deelnemers van 12 jaar en ouder. Hier kun je kiezen om 1, 2 of zelfs 3 rondes te lopen, met afstanden variërend van 1.300 tot maximaal 3.900 meter, afhankelijk van je eigen wensen en kunnen. Het hele parcours is gehuld in een betoverende verlichting, en je zult onderweg op talloze manieren worden verrast!

Na de run wacht er nog meer plezier, want we sluiten af met een spetterend feest voor de deelnemers en toeschouwers midden in de duinen in de grote tent. Kom en deel deze magische avond met ons!

Nieuw parcours Sylvester by Night 2023!
Dit jaar hebben zijn de parcours voor de Sylvester by Night run vernieuwd. Weg met het vertrouwde pad in het noorden; we nemen je mee over het welbekende officiële parcours van de Sylvestercross. Je zult grotendeels hetzelfde parcours volgen als de Sylvestercross op 31 december, en ook finishen op de vertrouwde plek. Dit betekent dat je niet alleen de opwinding van de Sylvester by Night ervaart, maar ook een voorproefje krijgt van wat je te wachten staat op de grote dag van de Sylvestercross.

Bereid je voor op een avond vol magie en plezier, want met dit nieuwe parcours gaan we alle verwachtingen overtreffen. Mis dit spektakel niet en schrijf je nu in voor de meest sensationele loopervaring van het jaar!

Prijzen

 • 19:00 - Familie DonderRun - 5 jaar en ouder - 1300 m - 1 rondje

  Voorinschrijving t/m 11 december €7,00
  Inschrijving t/m 27 december €8,50
  Nainschrijving €10,00

  19:30 - Sylvester by Night Run - 12 jaar en ouder - 1300 m - 1, 2 of 3 ronden

  Voorinschrijving t/m 11 december €9,00
  Inschrijving t/m 27 december €10,50
  Nainschrijving €12,00