Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Royal Disco Party 25+

De Royal Disco Party is inmiddels niet meer weg te denken uit het aanbod van Theater de Speeldoos. DJs Rik & Ed trekken hun beste disco outfits uit de kast en draaien weer de aller-allerbeste discohits uit de ’70s, ’80s en ’90s! En .... deze editie is er een hele toffe live act: We Want ABBA!

We Want ABBA! 
Dit is de nieuwste Disco Dance act met de songs van de vermaarde Zweedse formatie ABBA. De karakteristieke sound van ABBA wordt uitgevoerd door de zangeressen Mandy Huydts en Sandy Kandau die de ABBA dance hits eigentijds onder handen hebben genomen. Deze professionals staan met We Want ABBA! garant voor kwaliteit, ervaring en top muzikaliteit met een frisse twist!

Déze Royal Disco Party wil je dus zéker niet missen!!

Ben jij 25 jaar of ouder en wil je lekker kunnen dansen op tophits van weleer? Wil jij weer een te gekke, gezellige avond meemaken in een relaxte sfeer? Kom dan naar ons theatercafé dat voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een echte discotheek. Trek je dansschoenen aan en ga lekker los op de dansvloer!

Royal Disco Queen & King
Kom jij ook in disco outfit? Dat is niet verplicht maar wel heel leuk! Heb je niets geschikts in je kast hangen? Je kunt ook altijd iets huren. Ben je verkleed, dan maak je kans om Disco Queen of Disco King van de avond te worden en ontvang je een leuke prijs!

Prijzen

  • Volwassenen€ 22,50 € 22,50 INCL. WELKOMSTDRANKJE (KASSA + € 1,-)