Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bloemencorso Leersum

Contact

Adres:
MC Verloopweg 56
3956 BS Leersum
Plan je route

Ook dit jaar wordt de bloemencorso weer georganiseerd. Normaal gesproken vindt het evenement plaats in het derde weekend van augustus. Dit jaar zal de 70e bloemencorso plaatsvinden op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2022, dus in het tweede weekend.

Het Bloemencorso
Het Bloemencorso in Leersum is het grootste evenement van de Utrechtse Heuvelrug en vindt traditiegetrouw jaarlijks in het derde weekend van augustus plaats. Een twintigtal bouwgroepen zet zich elk jaar weer keihard in om een mooie wagen te presenteren. 

Prachtige praalwagens met dahlia’s, muziekkorpsen, dweilorkesten, braderie, kunstmarkt, corso trein, kermis, horeca plein, kinderentertainment, rondrit van prachtige cabrio’s, vuurwerk, feestavond op het kerkplein, te veel om op te noemen.

Kortom een evenement waar je geweest moet zijn!

Wanneer

  • Kijk voor alle tijden en activiteiten op de website van Bloemencorso Leersum

Prijzen

  • De braderie wordt gehouden binnen het parcours, dus ook alleen voor het bezoeken van de braderie dient entree betaald te worden. De opbrengst van de entreegelden van zondags komen geheel ten goede aan de bouwgroepen van het Leersums Bloemencorso. De toegang is € 3,00 per volwassene. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.