Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kasteellezing met Gert-Jan Segers - Maarten Maartenshuis

Een jaar geleden besloot Gert-Jan Segers de politiek achter zich te laten, maar daarmee niet zijn maatschappelijke betrokkenheid en zijn inzet voor een betere samenleving.

In zijn recente boek Macht en onmacht blikt hij – persoonlijk en politiek – terug op zijn enerverende jaren in politiek Den Haag. Maar welke brede lessen kunnen uit zijn boek worden gehaald?

In het voormalige woonhuis van schrijver/dichter Maarten Maartens op Landgoed Zonheuvel word je tijdens een driegangendiner op dinsdag 9 april aan het denken gezet, wissel je ideeën uit en ga je samen met Gert-Jan Segers in gesprek over acute maatschappelijke vraagstukken. Een avond die gaat over politieke macht, en persoonlijke onmacht. Over moraal en verantwoordelijkheid in een samenleving waarin we steeds minder geduld met elkaar hebben. Neem samen met anderen deel aan dit gesprek en zoek samen naar oplossingen. 

De avond wordt omlijst door live muziek van de jonge harpiste Marlies de Lange, een prachtige locatie en goed gezelschap.

Programma en tijden
Locatie: Maarten Maartenshuis, Landgoed Zonheuvel Doorn

17.30 uur: ontvangst door Gert-Jan Segers met drankje en livemuziek
18.00 uur: kennismaking met andere gasten
18.15 uur: aan tafel voor het driegangendiner
20.45 uur: afronding en natafelen

Kaarten Kasteellezing
Interactieve lezing | driegangenmenu aan tafel met de auteur | live muziek : 99,- euro (inclusief btw)

Prijzen

  • € 99,00