Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kinderfeestjes Triventure Basecamp - Outdoor Speelparadijs

Op zoek naar avontuurlijke kinderfeestjes? Elke woensdagmiddag toveren we Triventure Basecamp om tot een outdoor speelparadijs. Kies één van de drie kinderfeestjes en de rest van de middag heb je alle faciliteiten en spelmateriaal tot je beschikking. Bijvoorbeeld: volleyballen, voetballen, basketballen, frisbeeën, kleuren of gewoon lekker spelen in het bos. Genoeg te doen!

De drie opties:

Archery Tag (9-14 jaar)
Een fantastisch spel waarbij we met verscheidene objecten trefballen met pijl en boog! Veilig vanwege de rubberen pijlkop en fun omdat het weinig skill nodig heeft en omdat je heerlijk in beweging bent. Altijd tevreden koppies tijdens en naderhand. Ook bij de deelnemende ouders. Automatisch bullseye als ze meedoen. Dare.

Expeditie Next Gen (7-14 jaar)
De feestneuzen krijgen meerdere uitdagingen te doen en geheimen te ontfutselen. Terwijl ze op avontuur gaan met een gps (en gids) leren ze zelfstandig te navigeren en alles over de elementen uit de natuur. Dus leuk, educatief en sportief op zoek naar de eindschat!

De Legende van de Vuursche Draecken (4-7 jaar)
De groep draeckenstrijders hoort tijdens een voorleesverhaal bij Triventure wat er lang geleden is gebeurd met de Vuursche Draecken en dat er nieuw gevaar dreigt en hun hulp opnieuw nodig is. Maar ze zijn al eeuwen niet gezien… Wat is er toch gebeurd met ze? Het schijnt dat er nog Draecken-eieren te vinden zijn en dus gaan de mini-spoorzoekers op pad met de verhalenverteller Gaemir. Alleen als de (veilige) mini-proefjes slagen, worden de drakeneieren misschien gevonden.