Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Jazzcafé Zeist met Marius Beets/Mark Lotz/Floris Kappeyne

Marius Beets en Mark Lotz zijn twee jazzmusici van een enorme staat van dienst. Twee unieke instrumentalisten met een geheel eigen stem. Zij werkten dan ook o.a. met Chris Potter, Don Byron, Sam Most, Houston Pearson, Dave Tronzo, David Liebman, Jeff Hamilton of onze eigen 'grand dame' Rita Reys. Zij ontmoeten in dit concert de jonge Amsterdamse pianist Floris Kappeyne met een background in jazz als ook klassieke muziek die tegenwoordig veel opzien baart op de Nederlandse jazzscene. Mainstream jazz van top klasse.  

Mark Lotz - fluit
Floris Kappeyne - piano
Marius Beets - bass  

Dit concert is gecureerd door de Zeister vocaliste Manon Nijenhuis. De volgende concerten in 2024 zullen worden ingevuld door de Utrechtse vocalist Henk Kraaijeveld.  

Het Jazzcafé Zeist is een samenwerking van de Stichting Jazz And World Music Zeist (JAW-Z) met Slot Zeist. De concerten in de mainstream jazz binnen het American Songbook repertoire (denk aan Ella Fitzgerald, Stan Getz, Oscar Peterson, etc.) vinden plaats in de Orangerie van Slot Zeist (Zinzendorflaan 1). Het zijn concerten in een kamermuzikale setting in trio formaat zonder slagwerk.   

Prijzen

  • € 10,00