Kasteelloop 'De Halve van De Haar'

Contact

Adres:
Kasteel de Haar
Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Plan je route

Meer informatie

Lees meer

Op 24 en 25 juni is Kasteel de Haar voor de zevende keer op rij het decor voor Kasteelloop De Halve van De Haar. Het mooiste sportevenement van Midden-Nederland voor jong en oud is een initiatief van Sara Watson (kleindochter van baron Thierry) en dit jaar voor het eerst een tweedaags event! Ook nieuw deze editie is de toevoeging van de Kastelenroute: een fietstocht van diverse afstanden. De wandel- fiets- of hardlooproutes starten bij Kasteel de Haar en lopen over het prachtige omringende landschap met het kasteel regelmatig op de achtergrond. 

VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Op zaterdag 24 juni vindt de Kastelentocht plaats, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit een fietsroute van 65, 100 of 140 km langs de mooiste kastelen en forten in het groene hart. Wandelaars kunnen deze dag kiezen voor een tocht van 13 of 20 km. 

Zondag 25 juni is de hardloopdag, waarop de jongste deelnemers aftrappen met een Prinsen en Prinsessenloop van1,5 km of  Ridders en Jonkvrouwenloop van 2,5 km, gevolgd door de afstanden voor sportievelingen vanaf 12 jaar van 5 en 10 km en de halve marathon. 

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 24 juni 2023 t/m 25 juni 2023