Kasteelloop De Haar Kastelentour

Contact

Kasteel de Haar
Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Plan je route

Lees meer

Op 22 en 23 juni is Kasteel de Haar het decor voor de AFAS Kasteelloop De Haar en de Kastelentour. Het mooiste sportevenement van Midden-Nederland voor jong en oud is oorspronkelijk een initiatief van Sara Watson (kleindochter van baron Thierry). De eerste edities bestonden uit verschillende hardloop- en wandelroutes, sinds vorig jaar is ook een toertocht op de fiets mogelijk. De hardloop- wandel- en fietsroutes van verschillende afstanden starten en finishen bij Kasteel de Haar en lopen over het prachtige omringende landschap, met het kasteel regelmatig op de achtergrond. 

VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN CONDITIES

Op zaterdag 22 juni vindt de Kastelentour plaats, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit een fietsroute van 70, 100 of 140 km langs de mooiste kastelen en forten in het Groene Hart. Wandelaars kunnen deze dag kiezen voor een tocht van 13 of 20 km. 

Zondag 23 juni is de hardloopdag, waarop de jongste deelnemers aftrappen met de Ridders en Jonkvrouwenloop van 2 km, gevolgd door de afstanden voor sportievelingen vanaf 12 jaar van 5 en 10 km en de halve marathon. 

DONATIES WILHELMINA KINDERZIEKENHUIS

Deelnemers kunnen bij de inschrijving een donatie doen aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. 

MEER INFORMATIE EN DEELNEMEN

Dit evenement wordt georganiseerd door AFAS Kasteelloop De Haar. Voor meer informatie over alle onderdelen, starttijden en inschrijven gaat u naar kasteelloopdehaar.nl 

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 22 juni 2024 t/m 23 juni 2024