Soester Wandelweekend

Wil jij de veelzijdigheid van Soest en Baarn ontdekken? Wandel dan mee tijdens het Soester Wandelweekend op 19 en 20 augustus.

De routes van de 5e editie van het Soester Wandelweekend brengen jou over landgoed De Paltz, langs Paleis Soestdijk en door duinen, heide, bossen en Vliegbasis Soesterberg: genoeg om je over te verwonderen! Dagelijks kun je kiezen voor een wandeltocht van 6, 10, 20 of 30 km.

Family Walk (6 km)
Nieuw tijdens het Soester Wandelweekend is de 6 km familie route, een prachtige route in de omgeving van Soest. Deze route is rolstoel- en kinderwagentoegankelijk. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan het Soester Wandelweekend. 

Wandel voor het goede doel
De Levensclub is het officiële goede doel van het Soester Wandelweekend. Bij inschrijving kunnen wandelaars een vrijwillige donatie doen aan dit mooie goede doel. Elk jaar krijgen 120.000 mensen de boodschap dat ze medisch zijn uitbehandeld, een enorme klap. De Levensclub biedt een platform met persoonlijke verhalen van lotgenoten en hun naasten. Want met elk verhaal sta je minder alleen, en met elk verhaal laat je iets waardevols na.

Sportorganisatie Le Champion organiseert het wandelevenement in samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn.Sportorganisatie Le Champion organiseert het wandelevenement in samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 19 augustus 2023 t/m 20 augustus 2023