Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Koeiendans - Hoeve Ravenstein

Natuurlijk gaan dit voorjaar onze koeien weer naar buiten het weiland in….. En dat is een waar spektakel, want de koeien voeren letterlijk een Koeiendans van blijdschap op!

Wanneer?
Zaterdag 20 april zal de koeiendans plaatsvinden. De eerste groep zal om 11.00 uur naar buiten gaan en de tweede groep om 14.00 uur.

Let op!
Doordat de koeien van Hoeve Ravenstein het hele seizoen (medio april tot medio november) buiten blijven moet er genoeg gras zijn en moeten de weilanden droog genoeg zijn voordat de dieren naar buiten gaan. Om deze reden kan de datum van de koeiendans tot op het laatste moment nog veranderen!

Hoeve Ravenstein
Hoeve Ravenstein is de eeuwenoude boerderij van de boerenfamilie Tupker. De hoeve staat bekend om zijn eerlijke rundvlees en het verrassend grote assortiment van duurzame, glutenvrije en streekgebonden producten. De sympathieke, landelijke uitstraling heeft een enorme aantrekkingskracht op jong en oud uit de hele regio.

Boerderijwinkel & Boerderijcafé
In de boerderijwinkel vind je de beste en puurste producten van het land. Je vindt hier een bijzondere selectie van streekproducten en dagelijks vers aangeleverde groenten uit eigen tuin.

Ook het boerderijcafé is geopend. In het boerderijcafé kun je terecht voor heerlijke dranken, vers gebak en andere lekkernijen.

Prijzen

  • Gratis