Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Lancering streekbier Heuvelrug Blond

Een mijlpaal voor de nieuwe horecazaak House of Bird Kwintelooijen in Rhenen. Op 4 april om 16.00 uur lanceert het lokale proeflokaal samen met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Bird Brewery het nieuwe streekbier Heuvelrug Blond. Dit toegankelijke blond bier, verrijkt met lokaal geoogste veldsalie, draagt bij aan het behoud van het prachtige natuurgebied met elke verkochte liter. De lancering onderstreept de belofte van de horecazaak om samen te werken met lokale partners en een positieve impact te hebben op de omgeving.

"Heuvelrug Blond is het resultaat van onze passie voor natuur en lokale samenwerkingen," zegt Ralph van Bemmel, mede-oprichter van House of Bird Kwintelooijen. "Het is een eer om op zo’n korte termijn al met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug samen te werken aan een project dat niet alleen ons proeflokaal, maar ook de hele regio ten goede komt. Een fantastische start die laat zien wat wij kunnen doen door samen te werken met andere partijen die een positieve impact willen maken op de Utrechtse Heuvelrug!”

Gijs de Kruif, directeur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, deelt dit enthousiasme: "Deze samenwerking is een prachtig voorbeeld van hoe lokale bedrijven en natuurbescherming elkaar kunnen versterken. We vinden het mooi om de handen ineen te slaan en samen te proosten op dit fantastische gebied.”

Het Heuvelrug Blond zal beschikbaar zijn in diverse horecagelegenheden, slijterijen en de webshop van Bird Brewery, waarbij een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Stichting Nationaal Park Fonds Utrechtse Heuvelrug, ten behoeve van de natuur, het landschap en het culturele erfgoed van de regio.

Lancering bijwonen?
Iedereen is van harte welkom om de lancering van Heuvelrug Blond bij te wonen op 4 april om 16.00 uur bij restaurant House of Bird Kwintelooijen in Rhenen. Dit evenement is gratis toegankelijk (met aanmelding) en biedt een mooie kans om meer te leren over dit unieke samenwerkingsproject. Uiteraard wordt er afgesloten met een gezamenlijke toast op een groene toekomst.

Over House of Bird Kwintelooijen
House of Bird Kwintelooijen is gevestigd in Kwintelooijen, nabij Rhenen en Veenendaal. De nieuwe horeca is dagelijks geopend met o.a. 18 bieren op tap, koffie met taart, een uitgebreide lunchkaart en duurzame gerechten. Een heerlijke plek voor jong en oud.

Prijzen

  • Gratis