Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Light Nights - Ouwehands Dierenpark

Als de dieren gaan slapen, sta je oog in oog met miljoenen jaren geleden! Ga op reis door de tijd en laat jezelf verwonderen door een wereld vol metershoge dino’s. Een lichtspektakel voor jong en oud in Ouwehands Dierenpark

Stap door de tijdstunnel en begeef je in het tijdperk van de dinosauriërs. Laat je verrassen door metershoge lichtkunstwerken van magische planten, vulkanen en de meest bijzondere dieren. Maandenlang werkte het team van kunstenaars uit China aan de handgemaakte lichtobjecten. Een complete avond uit met vurig entertainment, een spannende familieshow en smakelijke horecaspecials. Light Nights ‘Treasures of Time’, een onvergetelijk lichtspektakel.

Tickets
Light Nights 'Treasures of Time' start op vrijdagavond 13 oktober. Bekijk de kalender voor de Light Nights avonden  en openingstijden. Je kunt kiezen voor losse Light Nights tickets maar uiteraard kun je ook een bezoek aan de dierentuin overdag combineren met een avondbezoek aan Light Nights. Kies dan voor het combiticket. Boek je tickets

Light Nights 'Treasures of Time' verlengd!
Wegens enthousiaste reacties en het mooie weer wordt Light Nights 'Treasures of Time' verlengd. Elke zaterdagavond in januari en februari bewonder je de imposante lichtobjecten in het park. In de voorjaarsvakantie (van 17 tot en met 24 februari) zijn de lichtgevende dino’s elke avond te zien.

Prijzen

  • Je kunt kiezen voor losse Light Nights tickets maar uiteraard kun je ook een bezoek aan de dierentuin overdag combineren met een avondbezoek aan Light Nights. Kies dan voor het combiticket.

    Light Nights ticket vanaf 10 jaar - €19,00
    Light Nights ticket 3 t/m 9 jaar - €16,50
    Light Nights ticket t/m 2 jaar - Gratis
    Combiticket voor een dagbezoek vanaf 14.30 uur + Light Nights bezoek - €23,00