12 Hours of Humanity | Wereld Labyrint Dag 2024 - Antropia

Door Alles is Gezondheid, Antropia en de Optimist i.s.m. John Musterd en Praktijk Salut.

Het labyrint is een oud symbool dat verschillende betekenissen heeft in verschillende culturen en contexten. Het wordt vaak geassocieerd met persoonlijke transformatie vanwege de symboliek van reis en ontdekking die erin zit. Op 4 mei 2024 – World Labyrinth Day – krijg je de mogelijkheid om zelf, en met elkaar, het lopen van het labyrint te beleven.

We leven momenteel in een onrustige en complexe wereld. Je hierin staande houden is een uitdaging voor ons allen. Vanuit angst heeft de mens de neiging om naar binnen te kleren en uit verbinding te gaan met de ander. Toch geldt dat we het met elkaar als familie, vriend, collega, en maatschappij samen dienen te doen. Om de verbinding met jezelf en de ander mogelijk te maken, is het gebruikmaken van rituelen, bijvoorbeeld door het lopen van een labyrint, zeer behulpzaam. Dat doen we op deze dag samen.

Het labyrint symboliseert persoonlijke transformatie door de reis door verschillende dimensies van intelligentie. Het biedt de mogelijkheid om bewust te worden van je ontwikkeldoelen en te groeien in fysieke, emotionele, intellectuele en spirituele aspecten van het zelf ten dienste van je jezelf (IK), onze medemens (JIJ) en de maatschappij (WIJ). Ubuntu; Ik ben omdat wij zijn. De kennis van de Inner Development Goals (IDG’s) dient hierbij als een kompas. Wat zijn de doelen en verlangens die ons leiden naar persoonlijke groei en vervulling?

Timeslots labyrint
Gedurende deze dag kun je het labyrint lopen op 3 momenten: de ochtend, middag en late namiddag. Kies daarbij uit één van de 3 timeslots. Max deelname per slot is 100 personen.

Sessie 1 / Ontbijt – 9:30-12:30
Sessie 2 / Lunch – 12:30-15:30
Sessie 3 / Diner – 16:00 – 19:30
Per slot ontvang je als deelnemer een introductie van het labyrint en de 4 dimensies. Ook krijg je begeleiding bij het lopen van het labyrint (voor, tijdens en na). Deelname is incl. informatie- en werkboekje en maaltijdbox (ontbijt, lunch of diner) met koffie/thee/water.

Kinderen zijn zeer welkom en kunnen tot 16 jaar (onder begeleiding) gratis deelnemen. Aanmelding is verplicht. Tickets afhankelijk van de sessie €45,00 – € 49,50.

Wanneer

  • Zaterdag 4 mei 2024 09.00 - 20.00 uur

Prijzen

  • van € 45,00 tot € 49,50