Boeren Kerstmarkt

Kerstmarkt
Het weer zo ver, de kerstmarkt! Op de markt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije en streekproducten. Denk aan vlees, kazen en natuurlijk kerstproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag je alles proeven. Verder kun je genieten van een warme chocolademelk in ons Boerderijcafé, boodschappen doen voor de kerst in onze Boerderijwinkel, onze levende kerststal bezoeken en je kerstwens ophangen in onze metershoge wensboom!

Hoeve Ravenstein
Hoeve Ravenstein is de eeuwenoude boerderij van de boerenfamilie Tupker. De hoeve staat bekend om zijn eerlijke rundvlees en het verrassend grote assortiment van duurzame, glutenvrije en streekgebonden producten. De sympathieke, landelijke uitstraling heeft een enorme aantrekkingskracht op jong en oud uit de hele regio.

Boerderijwinkel & Boerderijcafé
In de boerderijwinkel vind je de beste en puurste producten van het land. Je vindt hier een bijzondere selectie van streekproducten en dagelijks vers aangeleverde groenten uit eigen tuin.
Ook het boerderijcafé is geopend. In het boerderijcafé kun je terecht voor heerlijke dranken, vers gebak en andere lekkernijen.

Wanneer

  • Zondag 17 december 2023 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis