Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Greatest Showman

Komt dat zien! Komt dat zien! Danscompagnie Eemnes presenteert haar eigen versie van The Greatest Showman. Een dansvoorstelling vol spektakel, vriendschap en verwondering.

The Greatest Showman vertelt het verhaal van de ambitieuze P.T. Barnum. Zij heeft de droom om wereldberoemd te worden. Samen met haar beste vriendin Charity zet Barnum een show op waarmee zij de wereld willen veroveren: het circus is geboren. In het circus komen de meest bijzondere acts voorbij! De show ontvangt veel reacties, zowel positief als negatief. Met haar toenemende bekendheid wordt P.T. Barnum verblind door roem en rijkdom. Zij vergeet waar het leven echt om gaat. De relatie met de circusartiesten, maar ook met Charity komt onder spanning te staan.

The Greatest Showman gaat niet alleen over het circus, maar draait ook om vriendschap, samenwerken en vertrouwen. Om succesvol te zijn, moet je hard werken, maar heb je ook de steun van anderen nodig. Laat je verbluffen, verbijsteren, verwonderen. The Greatest Showman is een voorstelling met een lach en een traan.

Prijzen

  • € 11,50 online
    • excl. consumptie
  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken