Wandelarrangement bij Kontakt der Kontinenten

vanaf € 66,75

Ontdek de mooie omgeving van Soesterberg te voet en geniet van een compleet verzorgde overnachting.

Geniet van de rust, ruimte, natuur én een compleet verzorgde overnachting. Met het wandelarrangement van Kontakt der Kontinenten trek je de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in. In welk seizoen je ook komt; de omgeving van Soesterberg is altijd mooi. Ga bijvoorbeeld naar de Soester Duinen of Park Vliegbasis Soesterberg. Er is voor iedere wandelaar wat wils! Bij aankomst in het hotel ontvang je handige wandelroutes en onze persoonlijke tips en aanbevelingen.

Goed om te weten: Kontakt der Kontinenten voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. Je kunt hier dus gegarandeerd genieten van een veilig én onbezorgd verblijf. Wil je meer informatie? Bekijk dan de maatregelen of neem contact op via info@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 35 17 55.

Kontakt der Kontinenten
Verscholen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug, maar op nog geen 5 minuten rijden van de afslag Soesterberg A28 vind je Kontakt der Kontinenten. De knusse hotelkamers bevinden zich in twee bijzondere historische panden: het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden, is de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger nog altijd voelbaar. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat u hier écht even tot rust komt. 

Dit ga je doen

Kontakt der Kontinenten

Het Wandelarrangement

  • Overnachting inclusief ontbijt en dagschotel
  • Gratis wandelroutes
  • Onbeperkt koffie, cappuccino en thee
  • Inchecken vanaf 12.00 uur, uitchecken tot 12.00 uur
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst