Maarten Maartens arrangement bij Landgoed Zonheuvel

vanaf € 140.00

Nu boeken

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug door een overnachting op Landgoed Zonheuvel te Doorn. Direct vanaf het hotel loop je zo de Kaapse bossen in. Ervaar de omgeving in zijn puurste vorm!

Vorstelijk en royaal genieten in het groen met het Maarten Maartens arrangement
Neem de tijd om er even samen, of lekker alleen, tussenuit te gaan en geniet van de bosrijke omgeving met haar vele mooie kastelen en landhuizen.

Schrijver J.M.W. van der Poorten Schwartz (ook wel Maarten Maartens genoemd) kocht in 1884 het stuk grond waarop, heden ten dagen, Landgoed Zonheuvel  gevestigd is. Op dit stuk aangekochte grond liet Maarten Maartens Het Maarten Maartenshuis bouwen voor zijn gezin: zijn vrouw Anna en dochter Ada. Na de oplevering van het MM-huis liet hij ook Het Koetshuis bouwen voor het personeel. Zowel het MM-huis als het koetshuis kan je in originele staat bewonderen op het landgoed.

Wie was Maarten Maartens?
Schrijver Maarten Maartens had tussen 1890 en 1915 veel succes met zijn romans in Engeland, Duitsland en Amerika. Bekijk hier de volledige geschiedenis van Maarten Maartens.

Landgoed Zonheuvel
Een bezoek aan Landgoed Zonheuvel is meer dan het boeken van een kamer. De beleving die je meemaakt als u het Landgoed oprijdt, langs het Koetshuis en op de achtergrond het Maarten Maartenshuis, zorgt ervoor dat je verblijf goed begint! Het hotel biedt 110 moderne hotelkamers. Alle hotelkamers hebben uitzicht op het omringende natuurschoon en zijn voorzien van douche, toilet, wekkerradio, kluisje, tv, telefoon en gratis wifi internet. Landgoed Zonheuvel is een uitstekende start voor een dagje uit, attracties, wandel- en fietstochten in Doorn, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht, Zeist, Wijk bij Duurstede en Amersfoort.

Dit ga je doen

Maarten Maartensarrangement

  • Welkomstdrankje
  • 2x Overnachting in een Comfort-kamer
  • 2x Uitgebreid luxe ontbijtbuffet in het restaurant
  • 1x Driegangen menu naar keuze op de dag van aankomst
  • Late uitcheck op de dag van vertrek, tot 17.00 uur genieten van uw verblijf
  • Gratis leuke wandel- en fietsroutes bij de receptie mee te nemen

Optioneel bij te boeken

  • Wil je graag van een bad genieten je kamer, dit is te boeken voor maar €10,00 per nacht extra.
  • Vanaf €17,50 per dag huur je een stadsfiets. Op basis van beschikbaarheid.

Let op! Aankomst op zondag is helaas niet mogelijk bij dit arrangement aangezien het restaurant zondagavond gesloten is.