Lente Arrangement - Landgoed Zonheuvel

vanaf € 82.00

Reserveer hier

Dit lente arrangement is speciaal samengesteld voor de liefhebber van prachtige fiets- en wandeltochten.

Kom heerlijk overnachten bij Landgoed Zonheuvel samen met een vriend, vriendin of je partner! Bij dit lente arrangement staan ontspannen en genieten centraal! Hotel Landgoed Zonheuvel ligt namelijk midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en direct vanaf de ingang van het hotel beginnen de mooiste fiets- en wandelroutes door dit prachtige gebied. Er zijn ook vele leuke dorpen te bezoeken zoals Driebergen, Wijk bij Duurstede, Amerongen en andere prachtige plaatsen. 

Bij terugkomst van een actieve dag geniet je van een driegangendiner in het restaurant. Bij mooi weer neem je plaats op het prachtige moderne terras aan de vijver met uitkijk op hét iconische gebouw van Landgoed Zonheuvel: kasteel Het Maarten Maartenshuis.

Als afsluiter van de mooie dag geniet je van de ondergaande zon in combinatie met een heerlijk drankje om vervolgens je hotelkamer op te zoeken voor een welverdiende nachtrust.

De volgende ochtend staat er een uitgebreid luxe ontbijtbuffet voor je klaar waar je geniet van een rijkdom aan zoete en hartige lekkernijen. Met deze goede start ben je klaar voor een nieuwe dag vol avonturen!

Dit ga je doen

Lente Arrangement

  • Overnachten in een standaard hotelkamer voor 2 personen. (bij 1 persoon: extra eenpersoonstoeslag)
  • Driegangen-keuzediner voor 2 personen.
  • Luxe ontbijtbuffet voor 2 personen.

Vanaf €82,- per persoon inclusief toeslagen en belasting.