3=2 Arrangement bij Van der Valk Amersfoort-A1

vanaf € 143.00

Reserveer hier

Ontdek Amersfoort met het "3=2" arrangement! Geniet van 3 nachten in Hotel Van der Valk Amersfoort-A1. Verken de stad, natuur en cultuur.

Trakteer jezelf op drie nachten in het comfortabele hotel Van der Valk Amersfoort-A1, waarbij de derde nacht helemaal zonder kosten is! Geniet elke ochtend van een weelderig ontbijtbuffet in het dynamische Live Cooking restaurant en maak onbeperkt gebruik van de WiFi en fitnessfaciliteiten.

Laat je inspireren door de uitgebreide selectie fiets- en wandelroutes, die je leiden door het hart van Amersfoort en de adembenemende natuurgebieden Arkemheen-Eemland, de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Ben je een cultuurliefhebber? Bezoek dan een van de vele historische landgoederen of kastelen in de buurt.

Voor de ultieme Amersfoort-ervaring kun je je verblijf verrijken met extra's zoals fietshuur, een heerlijk lunchpakket, een verwenpakket van Weleda, of kaartjes voor Dierenpark Amersfoort. Duik in een zomer vol avontuur met ons "3=2” arrangement!

Dit ga je doen

3=2 Arrangement

  • 3x Overnachting 
  • 3x Uitgebreid ontbijtbuffet in het Live Cooking restaurant
  • Gratis wifi en gebruik van de fitness
  • Fiets/wandelroutes, informatie en uittips rond het centrum van Amersfoort tot natuurgebieden zoals Arkemheen-Eemland, de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe