Fiets- en wandelarrangement bij Van der Valk Amersfoort-A1

vanaf € 76.00

Reserveer hier

Kom heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van Amersfoort en laat u verrassen door al het moois onderweg!

Met het fiets- en wandelarrangement kies je zelf welke activiteit het beste bij jou past! Er zijn mogelijkheden voor een 2-, 3- of 4-daagse arrangement.

Amersfoort is omringd met een zeer afwisselend natuurgebied met bossen, heiden, vennen en stuifzanden. De vele landgoederen en kastelen maken de omgeving een ideaal gebied om cultuur en natuur te ontdekken. Ontdek de prachtige omgeving en laat je verrassen door al het moois wat Amersfoort te bieden heeft.

Fiets of e-bike huren
Je kan jouw eigen fiets of e-bike meenemen of contact opnemen met de receptie om een reservering te maken.

Utrechtse Heuvelrug
De Utrechtse Heuvelrug is een zeer afwisselend natuurgebied met bossen, heiden, vennen en stuifzanden. Fiets langs boomgaarden en monumenten. Ideaal voor zowel de sportieve fietser als de recreatieve toerfietser. De vele landgoederen en kastelen maken de Utrechtse Heuvelrug een ideaal gebied om cultuur en natuur te ontdekken. Het staat vooral bekend om z’n kastelen en landgoederen. Tijdens de fietstocht kan je eindeloos ronddolen door Kasteel Amerongen, Huis Doorn en Slot Zeist. Vanaf de Piramide van Austerlitz heeft u een prachtig uitzicht over het hele gebied.

Grebbelinie 
Gelegen in het midden van de Grebbelinie is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 de perfecte uitvalsbasis voor tripjes hiernaartoe: een prachtige plek om te wandelen en fietsen. Ook is er in de stad Amersfoort veel te beleven.

Dit ga je doen

Fiets en Wandel Arrangement 2 -, 3- of 4- daags

  • 1x, 2x of 3x Overnachten
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in het Live Cooking restaurant
  • 3-gangendiner in ons sfeervolle restaurant
  • Lunchpakket voor onderweg
  • Gratis wifi en gebruik van de fitness
  • Fiets/wandelroutes, informatie en uittips rond het centrum van Amersfoort tot natuurgebieden zoals Arkemheen-Eemland, de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe