Opa en Oma Weekend

Fiets of skelter met je kleinkinderen vanuit vakantiepark Het Grote Bos langs de prachtige kastelen en naar leuke (speel)locaties op de Utrechtse Heuvelrug.

Opa's en oma's genieten bij RCN Vakantieparken van een voordelig opa- en omaweekend, samen met de kleinkinderen.

Je kunt zelf kiezen welk weekend het Opa en Oma weekend gehouden wordt. Dat kan het hele jaar op alle Nederlandse RCN vakantieparkenHet opa- en oma weekend is geldig in 2022 m.u.v. meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, Fronleichnam, zomervakantie (8 juli t/m 2 september 2022), herfstvakantie en de kerstvakantie.

Het Opa & Oma weekend is alleen telefonisch of per mail te boeken. Voor meer informatie of voor het maken van een reservering kun je contact opnemen met ons Contactcenter: 085 0400 700.

Dit arrangement is uiteraard alleen geldig wanneer de kleinkinderen ook aanwezig zijn.

Dit ga je doen

1 Opa & Oma Weekend bij RCN

  • 20% korting op een weekend (minimaal 3 nachten, maximaal 4 nachten) in max. 2 bungalows, stacaravans of chalets
  • Poffertjes eten in het restaurant voor opa en oma en de kleinkinderen (alleen mogelijk in het weekend)
  • Alex & Sammy cadeau voor de kleinkinderen (kinderen tussen tot 10 jaar)

2 Ontdek de omgeving

De fietsroutes liggen voor jullie klaar, evenals de verschillende omgevingsuitjes die we met korting voor jullie hebben geregeld. Bijvoorbeeld 35% korting op koffie met appelgebak en slagroom bij de Speeltuin van de Pyramide van Austerlitz

3 Smullen van poffertjes

Na de fietstocht kunnen jullie lekker smullen van gratis poffertjes en ’s avonds heerlijk gebruik maken van het welkomstdiner in Brasserie la Forêt.

4 Overnachten bij RCN Het Grote Bos

Na een fietstocht of skeltertochtje met je kleinkinderen langs de prachtige kastelen en leuke (speel)locaties op de Utrechtse Heuvelrug kun je heerlijk overnachten in één van onze safaritenten of bungalows.

Reserveer het arrangement hier