Winterarrangement bij Landgoed Zonheuvel

vanaf € 79.00

Boek het arrangement

Kom heerlijk overnachten bij Landgoed Zonheuvel samen met een vriend, vriendin of jouw partner! Geniet dan van een nacht weg waar jullie in het restaurant kunnen genieten van heerlijke gerechten tijdens het diner. Overdag kunnen jullie op pad om één van de vele routes te volgen.

Kom heerlijk overnachten bij Landgoed Zonheuvel samen met een vriend, vriendin of jouw partner! Geniet dan van een nacht weg waar jullie in het restaurant kunnen genieten van heerlijke gerechten tijdens het diner. Overdag kunnen jullie op pad om één van de vele routes op de Utrechtse Heuvelrug te volgen door te wandelen door het bos. Daarnaast zijn er ook vele leuke dorpen te bezoeken zoals Driebergen, Wijk bij Duurstede, Amerongen en andere prachtige plaatsen. Ontspannen en genieten zijn hierbij de belangrijkste ingrediënten!

Het winterarrangement is te boeken vanaf 2 januari tot en met 3 maart. Je boekt het Paasarrangement vanaf € 79 per persoon op basis van 2 personen per kamer exclusief toeristenbelasting. Let op! Aankomst op zondag is helaas niet mogelijk bij dit arrangement aangezien het restaurant zondagavond gesloten is.

Landgoed Zonheuvel
Een bezoek aan Landgoed Zonheuvel is meer dan het boeken van een kamer. De beleving die je meemaakt als je het Landgoed oprijdt, langs het Koetshuis en op de achtergrond het Maarten Maartenshuis, zorgt ervoor dat je verblijf goed begint! Het hotel biedt 110 moderne hotelkamers. Alle hotelkamers hebben uitzicht op het omringende natuurschoon en zijn voorzien van douche, toilet, wekkerradio, kluisje, tv, telefoon en gratis wifi internet. Landgoed Zonheuvel is een uitstekende start voor een dagje uit, attracties, wandel- en fietstochten in Doorn, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht, Zeist, Wijk bij Duurstede en Amersfoort.

Dit ga je doen

Winterarrangement

  • Overnachting in een Standaard kamer
  • Uitgebreid luxe ontbijtbuffet in het restaurant
  • Driegangen keuzemenu
  • Gratis leuke wandel- en fietsroutes bij de receptie

Optioneel bij te boeken

  • Upgrade naar een ruimere Comfort-kamer met douche of bad? Voor €15,00 of € 25,00 per nacht verwen je jezelf met extra ruimte en comfort.
  • Fiets huren? Dat kan! Vanaf € 17,50 per dag kan je bij het hotel een stadsfiets huren. Op basis van beschikbaarheid.