Kasteelheer- of vrouw bij Kasteel Sterkenburg

vanaf € 239.00

Slaap in een echt kasteel en waan je een kasteelheer- of vrouw tussen de warme sfeer van de locatie.

Bed and Breakfast in een echt kasteel

Slapen in een écht Kasteel met een middeleeuwse toren met veel antiek, curiosa, kunst wat een warme een gezellige sfeer geeft. Maak een wandeling over het lommerrijke landgoed en ontdek de ooievaars op hun nest naast het Kasteel. Geniet van de kippen die vrij rondlopen, de eenden in de gracht en verwonder je over de reeën bij schemer in de boomgaard komen. Waar maak je dit nou mee? Voor rustzoekers is de Bed and Breakfast op deze buitenplaats de plek om te zijn.

Verschillende kamers

Het Kasteel biedt onderdak aan zes geheel verschillende Bed and Breakfast kamers en bieden zes bijzondere ervaringen. Kiest u uit de  torenkamers, te weten de Torenvalk-, Uilen-, of Nachtegaalkamer of gaat uw voorkeur uit naar de kamers elders in het Kasteel, namelijk de  Schildpad-, IJsvogel-, of tot slot de Ooievaarkamer, onze prachtige bruidssuite. Overnachten in een kasteel is een bijzondere ervaring.

In het Koetshuis bevinden zich de Eenden- en de Fazantenkamer. Dit bijgebouw ligt naast het Kasteel. Het gerestaureerde gebouw  heeft de uitstraling van vroeger en het comfort van nu. De sfeervol gemeubileerde kamers beschikken allemaal over eigen badkamers.

Voor u als B&B gast zijn er de Rode en Gele Salon in het Kasteel waar u bij de open haard kan genieten van koffie, thee of een drankje.

Dit ga je doen

Kasteelheer of Kasteelvrouw voor een nacht

Wat is het heerlijk om er even uit te zijn op Kasteel Sterkenburg. Op uw Bed and Breakfast kamer staan chocolaatjes en een heerlijke fles Prosecco koud voor u klaar. De volgende ochtend kunt u tot 12 uur uitchecken. Een uur later dan normaal.

De kamerprijzen starten vanaf € 205,- per nacht. Voor een meerprijs van €34,50 op de B&B kamerprijs, boek je dit romantische pakket.