Discover the Region & Taste LOF bij Parc Broekhuizen

vanaf € 910.00

Meer informatie

Een heerlijk en luxe arrangement van Parc Broekhuizen.

Discover the region & taste Lof arrangement
Ontdek en proef de streek met dit actieve arrangemen van culinair landgoed Parc Broekhuizen. Geniet van alle seizoenen op het landgoed, met alle rust, prachtige natuur en de veelzijdige omgeving. Met dit luxe arrangement geniet je van twee overnachtingen in een van de comfortabele kamers of suites, twee keer een driegangen diner in Bistro LOF, voor beide ochtenden een heerlijk à la carte ontbijt en de huur van twee Parc fietsen voor 1 dag. Het arrangement kan geboekt worden in elk gewenst kamertype, het tarief begint vanaf € 910,- en is afhankelijk van de gekozen kamertype. 

(Helaas niet mogelijk om te boeken met een aankomst op maandag, dinsdag of woensdag)

Over Parc Broekhuizen

In Leersum, verscholen in de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, ligt Parc Broekhuizen. Aankomend vanaf de oprijlaan doemt het imposante Hoofdhuis aan het einde van de eeuwenoude  beukenlaan op. Op het historische landgoed komen in zowel het Hoofdhuis als in de diverse bijgebouwen het heden en verleden op unieke wijze samen.

Parc Broekhuizen onderging een groot restauratieproces vanaf 2011 en werd vanaf eind 2016 geopend.  Het werd een icoon voor gasten, die op zoek waren naar kwaliteit en inspiratie halen uit de historische details. Deze details worden prachtig aangevuld met moderne kunst en intrigerend nieuw ontwerp. Evenals fijnproevers die elk detail van de geweldige keuken, wijnkaart en toegewijde diensten waarderen.

Parc Broekhuizen bevat 22 speciale suites en kamers in het Hoofdhuis en het Koetshuis, Restaurant Voltaire (ontving in december 2018 zijn eerste Michelin-ster) & Bistro LOF, vier prachtige salons, het historische Koetshuis en prachtige terrassen. De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat je je speciaal zult voelen vanaf het moment dat je het Hoofdhuis in de verte ziet verschijnen.

Dit ga je doen

Discover the Region & Taste LOF

Het arrangement bestaat uit:

  • Uitgebreid informatieboekje met de Destination guide
  • Twee 3-gangen menu's in Bistro LOF, inclusief aperitief en koffie of thee
  • Twee nachten in één van de comfortabele kamers of suites
  • Heerlijk à la carte ontbijt voor beide ochtenden
  • Twee Parc fietsen voor één dag

Je kunt reserveren door een e-mail te sturen naar: info@parcbroekhuizen.nl of te bellen naar 0343-745858. Je kunt ook boeken via de boekingspagina van Parc Broekhuizen. Helaas is het niet mogelijk om te boeken met een aankomst op maandag, dinsdag of woensdag.