Sorry, deze deal is verlopen

Paasarrangement bij Landgoed Zonheuvel

vanaf € 61.00

Heerlijk een nachtje weg met Pasen en uitgebreid brunchen? Maak dan gebruik van dit arrangement. Je kunt lekker uitslapen om vervolgens vanaf 11.00 uur aan te schuiven bij de Paasbrunch in het restaurant.

Heerlijk een nachtje weg met Pasen en uitgebreid brunchen? Maak dan gebruik van dit arrangement. Je kunt lekker uitslapen om vervolgens vanaf 11.00 uur aan te schuiven bij de Paasbrunch in het restaurant van Landgoed Zonheuvel. De paasbrunch is in plaats van het ontbijt. Je boekt het Paasarrangement vanaf € 61,25 per persoon op basis van 2 personen per kamer exclusief toeristenbelasting.

Landgoed Zonheuvel
Een bezoek aan Landgoed Zonheuvel is meer dan het boeken van een kamer. De beleving die je meemaakt als je het Landgoed oprijdt, langs het Koetshuis en op de achtergrond het Maarten Maartenshuis, zorgt ervoor dat je verblijf goed begint! Het hotel biedt 110 moderne hotelkamers. Alle hotelkamers hebben uitzicht op het omringende natuurschoon en zijn voorzien van douche, toilet, wekkerradio, kluisje, tv, telefoon en gratis wifi internet. Landgoed Zonheuvel is een uitstekende start voor een dagje uit, attracties, wandel- en fietstochten in Doorn, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht, Zeist, Wijk bij Duurstede en Amersfoort.

Dit ga je doen

Paasarrangement

  •  Overnachting in een standaard-kamer
  • Uitgebreid Paasbrunch-buffet van 11.00 – 14.00 uur in het restaurant

Optioneel bij te boeken

  • Upgrade naar een ruimere Comfort-kamer met douche of bad? Voor €15,00 of € 25,00 per nacht verwen je jezelf met extra ruimte en comfort.
  • Fiets huren? Dat kan! Vanaf € 17,50 per dag kan je bij het hotel een stadsfiets huren. Op basis van beschikbaarheid.