Kontakt der Kontinenten: driedaagse dinerspecial

vanaf € 139.50

Boek deze dinerspecial

Culinair arrangement waarbij je twee nachten verblijft in een van de historische gebouwen van Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. In het restaurant KonneKt geniet je van culinaire verwennerijen.

Met dit culinaire arrangement verblijf je twee nachten in een van de historische gebouwen van Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. In het restaurant KonneKt geniet je van een driegangendiner op de dag van aankomst en tweemaal van het ontbijtbuffet. En wil je op de andere avonden ook genieten van culinaire verwennerij in KonneKt? Dat kan! je kunt een extra dagschotel of driegangendiner reserveren. 

Kontakt der Kontinenten
Verscholen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug, maar op nog geen 5 minuten rijden van de afslag Soesterberg A28 vind je Kontakt der Kontinenten. Rustig omlegen, omgeven door een groene bostuin en op steenworpafstand van diverse wandel- en fietsroutes op de Utrechtse Heuvelrug. 

Ook te boeken als tweedaagse of vierdaagse dinerspecial!

Dit ga je doen

Driedaagse dinerspecial

De dinerspecial:

  • 2x overnachtingen, inclusief ontbijt
  • 1x driegangendiner op dag van aankomst
  • Onbeperkt koffie, cappuccino en thee
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Betaal bij aankomst in het hotel

* Check je bij Hotel Kontakt der Kontinenten in op zondag? Indien het restaurant op zondag gesloten wordt het diner geserveerd op maandag.