Fiets arrangement | Landgoed de Horst

vanaf € 159.00

Boek je arrangement

De Utrechtse Heuvelrug heeft niet alleen een mooie natuur, maar ook een levendige cultuur.

Ken jij alle kastelen en dorpjes uit de omgeving al? Vaak dragen ze een mooie geschiedenis met zich mee. 

Zit het weer ook nog eens mee; reserveer dan bij onze receptie een picknick mand. Deze kun je achter op de fiets bevestigen en zo geniet je onderweg van een hapje en drankje. Onze receptie helpt je graag verder om je de mooiste fietsroutes in de omgeving mee te geven.

In de hotelkamers ontvouwt zich vanaf het moment dat de deur opengaat een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Ontdek het zelf. Maar ook buiten de kamer gebeurt er van alles. Zie het bos wakker worden na haar winterslaap en geniet van de ontluikende bomen en planten. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Het ontbijt is in een ander gebouw. Geniet van al het moois wat landgoed de Horst te bieden heeft.

Dit ga je doen

Fiets arrangement

Op de dag van aankomst staan er twee fietsen klaar, deze kunnen afgehaald worden bij de receptie. Je krijgt een overnachting in de mooie Eb & Vloed kamers met uitzicht op het bos. De volgende ochtend krijg je een rijkelijk en gezond ontbijtbuffet, voor ieder wat wils.