Going on Wheels - Coffee and Ride arrangement

Start met een heerlijk geurende kop koffie of thee heerlijk met appelgebak en slagroom of een chocolade brownie en geniet daarna van een mooie rit door de natuur.

Start met een heerlijk geurende kop koffie of thee heerlijk met appelgebak en slagroom of een chocolade brownie. Geniet daarna van een mooie rit door de natuur. Iedere start locatie heeft zijn eigen highlights. Je kunt dus kiezen voor een “cultuurrit”, bosrit of maak kennis met de omgeving van het dorpje Renswoude. Ben je uitgereden, dan kun je op een van de locaties nog nagenieten onder het genot van een hapje en/of drankje.

Startpunten:

Pannenkoekenhuis Bergzicht
Pannenkoekenhuis Bergzicht ligt aan de rand van het bos, vlak bij de Leusderheide. Toer langs het water tot aan Amerfoort en rijd vervolgens weer terug door de oostelijke bossen van de Leusderheide; tussen Woudenberg en Leusden kom je langs het Valleikanaal. En je kunt je rit bij de startlocatie afsluiten met een ambachtelijk gebakken pannenkoek!

Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt
Vanaf Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt ligt de Utrechtse Heuvelrug – met haar talloze landgoederen en levendige dorpen – binnen handbereik. Leer alles over het dorp Veenendaal, de Grift (het Valleikanaal) en natuurgebied de Binnenveldse Hooilanden. Ontspan na de tocht op het terras en geniet van wat de koks speciaal voor jou klaarmaken.

Restaurant De Grebbelounge
Op de chopper geniet je van de kleine dijkjes die ooit de waterlinie vormgaven. Bewonder kasteel Renswoude en landgoed Prattenburg, en beleef de historie in het Grebbeliniebezoekerscentrum. Pal ernaast vind je De Grebbelounge. De naam zegt het al: loungen is hier een geweldige ervaring. Start ermee, of sluit je chopperrit er juist mee af.

Fietsverhuur Veenendaal
Fietsverhuur Veenendaal is een dochter van het Organisatiebureau Sport Totaal in Veenendaal. Hier kun je chopperen in combinatie met sportieve arrangementen – op het outdoorpark in Overberg of op een van onze andere locaties. Het kan zelfs bij jou voor de deur! Zo maak je van je familiedag of personeelsfeest een unieke ervaring. Niets is te gek.

Dit ga je doen

Going on Wheels - Coffee and Ride arrangement

Start met een heerlijk geurende kop koffie of thee heerlijk met appelgebak en slagroom of een chocolade brownie. Geniet daarna van een van onze ritten. Iedere start locatie heeft zijn eigen highlights. Je kunt dus kiezen voor een “cultuurrit”, bosrit of maak kennis met de omgeving van het dorpje Renswoude. Ben je uitgereden, dan kun je op een van onze locaties nog nagenieten onder het genot van een hapje en/of drankje.