Druktemonitor

Om drukte te vermijden en gebruik te maken van de rust en ruimte in de regio kun je op onderstaande kaart terugvinden waar het rustig is. Wanneer het druk is, zie je een rode kleur, oranje is een gemiddelde drukte en groen betekent dat het er rustig is. Elke dag geven lokale experts aan hoe druk het is. Zo weet je of je er veilig op uit kunt gaan, ofdat je beter ergens anders naartoe kunt gaan. Is het ergens te druk? Dan krijg je meteen leuke alternatieven aangeboden. Zo ontdek je de leukste plekken, waar je misschien eerder nog niet aan had gedacht. Check de druktemonitor voordat je op pad gaat en geniet van de rust en ruimte.

Let op! Geniet van de natuur, maar betreed het thuis van de dieren en planten met respect. Blijf op de paden, honden aan de lijn en laat geen afval achter. Meer informatie

 

Beleef de Heuvelrug vanuit huis

We inspireren je graag om ook de Heuvelrug vanuit huis te ontdekken. Er zijn de afgelopen tijd in de regio allerlei mooie initiatieven ontstaan, van bezorgservices tot virtuele rondleidingen. Zo kan je ook vanuit huis de Heuvelrug beleven!

Bekijk de tips