Welkom in Renswoude!

Renswoude begint hier

Renswoude top 10 ♥

Bekijk wat er allemaal te beleven is in en rondom Renswoude!

Bekijk de agenda

Dit zijn de startpunten om te wandelen in en rondom Renswoude.

Tips voor wandelroutes

Ontdek routes voor fietsers, wielrenners en mountainbikers vanuit Renswoude.

Tips voor fietsroutes

De Heuvelrug is een groene oase van rust tussen Utrecht en Amersfoort.

Verken de regio

De effecten van COVID-19 (coronavirus) en de RIVM-richtlijnen van de Rijksoverheid zijn van invloed op activiteiten en evenementen in onze regio. Alle evenementen t/m 1 september zijn geannuleerd. Deze portal kan hierdoor helaas niet volledig actueel zijn. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken de website van de locatie of het evenement.

Je kunt op deze website uiteraard volop inspiratie opdoen voor de toekomst, wanneer deze uitzonderlijke situatie voorbij is. Hopelijk tot snel op de Heuvelrug! 

Strategisch gelegen in de Gelderse Vallei ligt te midden van een oer-Hollands landschap de Heerlyckheid Renswoude. Geniet van de intieme dorpse sfeer en de rustieke plekjes, ontdek het kasteel met zijn prachtige park of beleef de roemruchte geschiedenis van de Grebbelinie. Renswoude is een prima uitvalsbasis voor een fietstocht of wandeling over de Veluwe of de Utrechtse Heuvelrug. En natuurlijk voor een langer verblijf. Welkom in Renswoude!

Persoonlijk advies?
Stap gerust binnen bij VVV Renswoude of één van de informatiepunten.

UITagenda Renswoude

Er is dit jaar weer genoeg te doen in Renswoude! Wij hebben de leukste activiteiten voor je verzameld.

Top 10 hotspots in Renswoude

Voor het eerst in Renswoude? Of ben je er al vaker geweest? Wij hebben een top 10 gemaakt van dingen die je in ieder geval gezien of gedaan moet hebben in Renswoude.

Een dagje op stap in Renswoude

Overnachten, uit eten, winkelen of een attractie bezoeken? Het kan allemaal in Renswoude! Wij zetten de beste tips voor je op een rij. 

Renswoude in kaart