Welkom in Rhenen!

Rhenen begint hier

Rhenen top 10 ♥

Ontdek routes voor fietsers, wielrenners en mountainbikers vanuit Rhenen.

Tips voor fietsroutes

Wandel vanuit Rhenen over de Grebbeberg, dijken en langs oeverwallen.

Tips voor wandelroutes

In en rondom Rhenen zijn ontzaglijk veel indrukwekkende landgoederen, kastelen en forten.

Duik in de historie

Op de Heuvelrug is het een groene oase van rust tussen Utrecht en Amersfoort.

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

De effecten van COVID-19 (coronavirus) en de RIVM-richtlijnen van de Rijksoverheid zijn van invloed op activiteiten en evenementen in onze regio. Alle evenementen t/m 1 september zijn geannuleerd. Deze portal kan hierdoor helaas niet volledig actueel zijn. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken de website van de locatie of het evenement.

Je kunt op deze website uiteraard volop inspiratie opdoen voor de toekomst, wanneer deze uitzonderlijke situatie voorbij is. Hopelijk tot snel op de Heuvelrug! 

Uniek gelegen tegen de berg, omgeven door het groen en aan het water ligt Rhenen met zijn monumentale Cuneratoren in het oude stadscentrum als gezichtsbepalend symbool. Rhenen is een stad met een rijk militair verleden, fantastische recreatiegebieden, culinaire hoogstandjes en het leukste dierenpark. Hier is het ontspannen voor jong en oud. Welkom in Rhenen!

Tips 

UITagenda Rhenen

Rhenen staat bol van de evenementen en activiteiten. Wij hebben de leukste activiteiten voor je verzameld. 

Top 10 tips in Rhenen

Voor het eerst in Rhenen? Of ben je er al vaker geweest? Wij hebben een top 10 gemaakt die je in ieder geval gezien of gedaan moet hebben in Rhenen. 

Een dagje op stap in Rhenen

Overnachten, uit eten, winkelen of een attractie bezoeken? In Rhenen kan het allemaal. Wij zetten de leukste locaties voor je op een rijtje. 

Rhenen in kaart