Heerlijk Scherpenzeel

Scherpenzeel begint hier

Scherpenzeel top 10 ♥

Ontdek routes voor fietsers, wielrenners en mountainbikers vanuit Woudenberg.

Tips voor fietsroutes

Wandel vanuit Scherpenzeel over landgoederen en langs de vele boerenerven.

Tips voor wandelroutes

Rondom Scherpenzeel zijn ontzaglijk veel indrukwekkende landgoederen, kastelen en forten.

Duik in de historie

De Heuvelrug is een oase van rust tussen Utrecht en Amersfoort.

Ontdek de regio

De effecten van COVID-19 (coronavirus) en de RIVM-richtlijnen van de Rijksoverheid zijn van invloed op activiteiten en evenementen in onze regio. Alle evenementen t/m 1 september zijn geannuleerd. Deze portal kan hierdoor helaas niet volledig actueel zijn. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken de website van de locatie of het evenement.

Je kunt op deze website uiteraard volop inspiratie opdoen voor de toekomst, wanneer deze uitzonderlijke situatie voorbij is. Hopelijk tot snel op de Heuvelrug! 

In Scherpenzeel komt actie, ontspanning en natuur samen. Wandel of fiets door het schitterende landschap van bos en heide, langs indrukwekkende kastelen en buitenplaatsen. Beleef één van de vele evenementen en ontdek het authentieke dorp waar je een graag geziene gast bent voor een hapje of een drankje. De gastvrijheid van de inwoners is overal even groot. Net als hun inzet voor het behoud van de natuur. Welkom in Scherpenzeel!

Persoonlijk advies?
Stap gerust binnen bij VVV Scherpenzeel

UITagenda Scherpenzeel

In en rondom Scherpenzeel vind je veel activiteiten en evenementen voor jong en oud! Wij zetten de leukste voor je op een rij. 

Top 10 tips in Scherpenzeel

Voor het eerst in Scherpenzeel? Of ben je er al vaker geweest? Deze 10 hotspots moet je in ieder geval gezien hebben! 

Op stap in Scherpenzeel

Overnachten, uit eten, winkelen of een attractie bezoeken? In Scherpenzeel kan het allemaal! Wij hebben de leukste locaties voor je verzameld.

Scherpenzeel in kaart