Welkom in Woudenberg!

Bekijk wat er allemaal te beleven is in en rondom Woudenberg!

Bekijk de agenda

Ontdek routes voor (sportieve) fietsers en wandelaars vanuit Woudenberg.

Bekijk de mooiste routes

Het centrum van Woudenberg heeft veel fraais te bieden met een gezellig en autoluwe winkelstraat.

Ontdek het aanbod

De Utrechtse Heuvelrug is een oase van rust tussen Utrecht en Amersfoort.

Ontdek de Heuvelrug

Woudenberg is gelegen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. Je vindt hier landgoederen als Den Treek-Henschoten en Geerestein, waar je kunt genieten van de rust en de natuur. Kom heerlijk wonen en recreëren, of maak gebruik van de uitgebreide sport- en recreatieve voorzieningen. 

Lekker naar buiten om te wandelen en fietsen door uitgestrekte bossen, heidevelden en groene landerijen. Actief mountainbiken en kanoën of historie opsnuiven op en rond Europa’s enige piramide! Om te genieten van het witste strand van Midden-Nederland… En daarna? Verrassend shoppen in winkels waar je nog écht klant bent en gezellig aan tafel in een restaurant dat past bij jouw smaak. Ontdek het zelf: welkom in Woudenberg.

Persoonlijk advies?
Stap gerust binnen bij VVV Woudenberg (gevestigd in cultuurhuis Woudenberg) of een van de VVV informatiepunten!

Top 10 tips in Woudenberg

Voor het eerst in Woudenberg? Wij hebben een top 10 gemaakt die je in ieder geval gezien of gedaan moet hebben in Woudenberg!

Historie in Woudenberg

Bij de naam Woudenberg verwacht je natuurlijk een berg in het woud, maar is dat ook zo? Ontdek hier de bijzondere geschiedenis van het Kastelendorp.

Winkelen in Woudenberg

Gezellig winkelen in een dorp waar je nog echt klant bent je gratis kunt parkeren? Welkom in Woudenberg, hét dorp met een uitgebreid winkelaanbod en veelzijdige restaurants!

Beleef de Heuvelrug vanuit huis

Ook nu is er nog genoeg te doen vanuit huis! Bekijk onze tips.

Ontdek de regio

De Heuvelrug is een groene oase van rust tussen Utrecht en Amersfoort. Verken de regio!

Zakelijk op de Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug vind je ook unieke en inspirerende locaties, opleidingen, trainingen en bedrijfsuitjes voor (meerdaagse) congressen, conferenties, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. De ruime locaties in de natuur zorgen ervoor dat je veilig en op anderhalve meter afstand bij elkaar kunt komen.

Ontdek het aanbod

inwoudenberg.nl is een initiatief van de Promotiecommissie Woudenberg, mede mogelijk gemaakt door DES Woudenberg en de gemeente Woudenberg in samenwerking met RBT Heuvelrug & Vallei.

Woudenberg in kaart