Camping Soest

Camping Soest

Soest is de ideale plek om te kamperen of een chalet te huren. Prachtige natuur, een gezellig dorp en veel recreatiemogelijkheden. Houd je van rust en ruimte, dan kies je voor een kleinschalige camping in Soest. Liever wat meer vertier? Er zijn diverse vakantieparken in Soest waar je bijvoorbeeld kunt zwemmen, tennissen of jeu-de-boulen.  

Uitstapjes in Soest 
In en rond Soest is veel te beleven. Natuurliefhebbers zullen genieten van de Soester Duinen, een prachtig recreatiegebied met uitgestrekte zandvlaktes, heidevelden en bossen. Ideaal om te wandelen, fietsen of picknicken. Ook voor kinderen is Soest een heerlijke vakantiebestemming. Vanaf de camping in Soest is het bijvoorbeeld maar een klein stukje naar Dierenpark Amersfoort. Andere leuke uitjes: 

  • Bezoek Paleis Soestdijk en zie met eigen ogen hoe prinses Juliana en prins Bernhard woonden. In de paleistuin worden regelmatig concerten, voorstellingen en andere evenementen georganiseerd. 
  • Ga naar het Nationaal Militair Museum en bekijk de enorme straaljagers en tanks. Kinderen kunnen hier spelen in de indoorspeeltuin Xplore.
  • Het sfeervolle centrum van Soest heeft leuke winkelstraatjes. Ook in de restaurants, bistro’s en cafés is het goed toeven. 
  • Dol op golfen? Neem je golfclubs mee en leef je uit bij Golfpark Soestduinen.

Camping Soest reserveren 
Wie in Soest wil kamperen, kan kiezen uit meerdere locaties. Bijvoorbeeld Duynparc Soest. Hier kun je e-bikes huren en (in de zomer) uw eigen paard meebrengen.  

Alle campings op de Heuvelrug