Camping Soest

Camping Soest

Soest is de ideale plek om te kamperen of een chalet te huren. Prachtige natuur, een gezellig dorp en veel recreatiemogelijkheden. Houdt u van rust en ruimte, dan kiest u voor een kleinschalige camping in Soest. Liever wat meer vertier? Er zijn diverse vakantieparken in Soest waar u bijvoorbeeld kunt zwemmen, tennissen of jeu-de-boulen.  

Uitstapjes in Soest 
In en rond Soest is veel te beleven. Natuurliefhebbers zullen genieten van de Soester Duinen, een prachtig recreatiegebied met uitgestrekte zandvlaktes, heidevelden en bossen. Ideaal om te wandelen, fietsen of picknicken. Ook voor kinderen is Soest een heerlijke vakantiebestemming. Vanaf de camping in Soest is het bijvoorbeeld maar een klein stukje naar Dierenpark Amersfoort. Andere leuke uitjes: 

  • Bezoek Paleis Soestdijk en zie met eigen ogen hoe prinses Juliana en prins Bernhard woonden. In de paleistuin worden regelmatig concerten, voorstellingen en andere evenementen georganiseerd. 
  • Ga naar het Nationaal Militair Museum en bekijk de enorme straaljagers en tanks. Kinderen kunnen hier zelf buskruit maken en in een F16-simulator vliegen.  
  • Shopaholics kunnen terecht in het sfeervolle centrum van Soest met zijn leuke winkelstraatjes. Ook in de restaurants, bistro’s en cafés is het goed toeven. 
  • Dol op golfen? Neem uw golfclubs mee en leef u uit bij Golfclub Soestduinen Royal Park.

Camping Soest reserveren 
Wie in Soest wil kamperen, kan kiezen uit meerdere locaties. Wij hebben de mooiste vakantieparken en campings in Soest voor u uitgezocht. Een paar highlights: 

  • Duynparc Soest. Hier kunt u e-bikes huren en (in de zomer) uw eigen paard meebrengen. 
  • Camping & Chaletpark ’t Monnickenbosch. Op loopafstand van Dierenpark Amersfoort. 
  • Camping het Bossch. Een kleinschalige camping met veel rust, ruimte en natuur. 
  • De Birk. Naturistencamping in een mooie omgeving. 

Klik op een camping voor meer informatie. U kunt dan eenvoudig doorklikken naar de website van de camping in Soest om de beschikbaarheid te checken, de prijs te zien en te reserveren.  

Alle campings op de Heuvelrug

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!