Vakantie op de Heuvelrug

Vakantie op de Heuvelrug - Ga fietsen door de natuur, bezoek een evenement of ontdek het militaire erfgoed

Waarom maar een dagje of weekendje naar de Heuvelrug als je ook langer kunt genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft? De Heuvelrug is niet in één dag te ontdekken, dus plak er een minibreak of lange vakantie aan vast en geniet! De zomer komt er aan en dat is dus hét perfecte moment om langs te komen: er worden volop evenementen georganiseerd, de natuur is op haar mooist en de dorpen komen tot leven! 

Een vakantie op de Heuvelrug staat gelijk aan opladen; of je nu een actieve vakantie of juist relaxt wil genieten, elk dorp op de Heuvelrug heeft je genoeg te bieden! Wij willen je alvast helpen met het plannen van jouw vakantie op de Heuvelrug. Wil je inspiratie voor de invulling van je hele vakantie? Bekijk dan onze inspiratiepagina's. Zo weet je precies waarom je langs moet komen en wat er te beleven valt. 

Wat is er allemaal te doen?

Er is geen dag saai op de Heuvelrug. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen tijdens jouw vakantie op de Heuvelrug? Kijk dan in onze agenda! Je kunt zoeken op een type activiteit, op datum en ook op gemeente. Zo vind je altijd een uitje die jouw vakantie compleet maakt. 

Top 10 tips op de Heuvelrug

Alle dingen die je in ieder geval gezien of gedaan moet hebben! Van een museum bezoeken, tot het ontdekken van het militaire erfgoed, of een uitgebreide fiets- of wandeltocht maken.

Verblijf op de Heuvelrug

Kom heerlijk tot rust op de Heuvelrug na een actieve dag in de natuur. Je vindt hier (boeren)campings, bungalowparken, hotels en B&B's, van eenvoudig tot luxe!

Praktische informatie

Wij helpen je graag met praktische informatie voor het plannen van je reis. Je vindt hier informatie over bereikbaarheid van de Heuvelrug, de mooiste accommodaties en nog veel meer.

Een voorproefje van jouw vakantie

Volg ons op Instagram of Facebook en kom vast in de stemming voor jouw vakantie op de Heuvelrug!