Adventskalender

Adventskalender

Winterwandelen

Winterwandelen

Winterevenementen

Winterevenementen

Winterse kastelen

Winterse kastelen

Beleef de winter op de Heuvelrug

Het wordt een magische winter op de Utrechtse Heuvelrug. Schitterende winterwandelingen, sprookjesachtige kasteeltuinen en het echte kerstgevoel dankzij prachtig versierde dorpen, steden en historische locaties. Struin door winterse natuurgebieden en landschappen, verken de prachtige kastelen en buitenplaatsen en beleef de leukste winteractiviteiten. 

Open van 1 t/m 24 december elke dag een deurtje van de Heuvelrug Adventskalender en maak kans op de mooiste cadeaus uit de regio. Van bijzondere overnachtingen tot een heerlijke lunch en van entreetickets tot een weekendje weg. 
Bekijk de Heuvelrug Adventskalender

Iedere dag op de hoogte gehouden worden wanneer er een deurtje open is? 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Haal een frisse neus in de natuur

  Ontdek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in winterse sferen! Bij iedere afslag die je neemt word je verrast door een ander uitzicht.

  Haal een frisse neus in de natuur
 • Culinair genieten

  Warm je handen op aan een heerlijke kop chocolademelk, zoek de gezelligheid op op een winterterras of geniet van een heerlijke kom snert!

  Culinair genieten
 • Tips voor kids

  Ontdek de leukste activiteiten voor kids op de Heuvelrug!

  Tips voor kids
 • Winterarrangementen

  Kom genieten van winterse arrangementen, van smakelijke diners tot aan knus overnachten in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug!

  Winterarrangementen
 • Wintershoppen

  Met de feestdagen voor de deur, ben je natuurlijk ook op zoek naar de leukste plekken om te shoppen. Bekijk de leukste shoptips!

  Wintershoppen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!