Ontdek de Grebbelinie - Een beleefbare linie

Ontdek de geschiedenis en verhalen van dit cultuurhistorisch monument en ga eropuit. Een goed startpunt is bij TOP Fort aan de Buursteeg. Hier vind je het Grebbelinie Bezoekerscentrum, waar je alles te weten komt over de eeuwenoude militaire geschiedenis van de linie en waar je kunt deelnemen aan een rondleiding. Geniet van een hapje en een drankje bij het direct ernaast gelegen Restaurant Grebbelounge en start vervolgens je eigen ontdekkingstocht langs de Grebbelinie.

De omgeving kent zeer gevarieerde fiets- en wandelroutes. Kies één van de vele uitgestippelde routes, of kies je eigen weg door middel van knooppunten. De paden leiden je langs vier eeuwen vestinggeschiedenis in een natuurrijke omgeving. Geniet ondertussen van de vele vogels, vlinders en andere dieren hun leven op de Grebbelinie.

En ook voor kinderen, groepsuitjes en zakelijke bijeenkomsten is er op de Grebbelinie voldoende aanbod. 

Met een groep naar de Grebbelinie

Een teamuitje, vrijgezellenfeestje of familiedag gepland? Dan hebben wij een aantal stoere activiteiten voor je op de Grebbelinie. Van tank rijden en Wood Carving tot boerengolf en mountainbiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergaderen op de Grebbelinie

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst naar een ander niveau tillen en uw medewerkers een onvergetelijke ervaring meegeven. Bekijk dan eens de locaties en activiteiten op de Grebbelinie. Geschikt voor uw vergadering, heisessie of teambuilding activiteiten.