Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Baarnse Concertroute

Op zaterdag 22 juni organiseren Baarnse topmusici: Joris van Rijn, Jacobien Rozemond, Marieke Vos, Camiel Boomsma en Sebastian Koloski de Baarnse Concertroute!

Op de fiets langs de mooiste locaties in en rondom Baarn en ter plekke getrakteerd worden op een concert? Als dat niet als muziek in de oren klinkt! De Baarnse Concertroute brengt u via een prachtige fietsroute langs een viertal bijzondere Baarnse locaties: Het Witte kerkje, Villa Berg en Dal, Restaurant Vuur en de Stulpkerk in Lage Vuursche. Op elke plek kunt u een bijzonder concert verwachten waarna u weer op de fiets stapt naar het volgende concert!

De prachtige Stulpkerk is het eindpunt van de fietsroute waar het spetterende slotconcert plaatsvindt. Voorafgaand kunt u genieten van een heerlijke kleine lunch met biodynamische producten verzorgd door De Smaak van Echt. De ideale start van de zomer!

Voor mensen die slecht ter been zijn is het ook mogelijk om de route met de Vorstelijk Baarn Express, de Baarnse tram, te volgen. Let op: hiervoor zijn de plaatsen beperkt.

Dit project is tot stand gekomen vanuit de Stimuleringsregeling van de Gemeente Baarn. Men betaalt slechts €2 voor drie korte concerten, het Slotconcert en een kleine lunch.

Prijzen

  • € 2,00