Welkom in Vorstelijk Baarn!

Vorstelijk Baarn begint hier

Baarn en Lage Vuursche top 10 ♥

Bekijk wat er allemaal te beleven is in Baarn en Lage Vuursche!

Bekijk de agenda

De bosrijke omgeving is geliefd bij (sportieve) fietsers en wandelaars.

Bekijk de mooiste routes

In en rondom Baarn zijn ontzaglijk veel landgoederen, kastelen en forten.

Duik in de historie

Deze dingen moet je in ieder geval gezien of gedaan hebben in Baarn en Lage Vuursche.

Ontdek de Heuvelrug

Welkom in Vorstelijk Baarn, dat verrassend veel te bieden heeft: lekker winkelen, genieten in de horeca en vele mogelijkheden voor recreatie, cultuur, actie en avontuur! Hier vind je alle hotspots, evenementen en leukste fiets- en wandelroutes in en rondom Baarn.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Wil je altijd op de hoogte zijn van de evenementen in Baarn? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

VVV Baarn zoekt enthousiaste vrijwilligers
VVV Vorstelijk Baarn is hét informatiepunt van Vorstelijk Baarn waar toeristen gastvrij worden ontvangen en bezoekers en inwoners worden geïnformeerd over alles wat er te doen is in Baarn en omgeving. De VVV is gevestigd in de StationsHuiskamer op het station. VVV Vorstelijk Baarn zoekt enthousiaste vrijwilligers om bezoekers te ontvangen en te informeren. Bekijk hier de vacature

Persoonlijk advies?
Stap gerust binnen bij VVV Baarn of een van de VVV informatiepunten!

UITagenda Baarn en Lage Vuursche

Baarn en Lage Vuursche staan bol van de evenementen en activiteiten. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet! 

Zien & Beleven

Vorstelijk Baarn kent meerdere plaatsen, parken en gebouwen van grote cultuurhistorische waarde. Ontdek ze allemaal.

Werken & Ondernemen

De unieke, centrale ligging tussen Utrecht en Amersfoort pal aan de A1 en A27, en de aanwezigheid van een NS-station met een directe verbinding naar deze steden, maakt Baarn uitstekend bereikbaar.

Wonen & Genieten

In Vorstelijk Baarn woon je in een aantrekkelijke omgeving. Baarn heeft een schitterende uitstraling met al haar lanen en landhuizen en us een goed bereikbare woonplaats.

Ontdek de regio

Als een oase van rust vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Heuvelrug en de Gelderse Vallei, met hun prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen.

Vorstelijk Baarn Express

Een toeristische tram langs de Parels van Baarn! De Vorstelijk Baarn Express begint en eindigt haar ritten voor het station Baarn/VVV Baarn. De tram rijdt vanaf het station Baarn door de Pekingtuin, over de de Brink, (nog) langs het Cantonspark, via de Kerkstraat, Eemnesserweg, Hiemstralaan richting de Escherrotonde naar kasteel Groeneveld, hoeve Ravenstein en weer terug naar kasteel Groeneveld om daarna via een gezellige route door het dorp Baarn terug te keren naar het station Baarn/VVV Baarn. De rit duurt ongeveer 1 uur en een kwartier.

Ontdek de Express

Zakelijk op de Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug vind je ook unieke en inspirerende locaties, opleidingen, trainingen en bedrijfsuitjes voor (meerdaagse) congressen, conferenties, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. De ruime locaties in de natuur zorgen ervoor dat je veilig en op anderhalve meter afstand bij elkaar kunt komen.

Ontdek het aanbod

vorstelijkbaarn.nl is een initiatief van gemeente Baarn in samenwerking met RBT Heuvelrug & Vallei.

Baarn in kaart