Werken & Ondernemen

De unieke, centrale ligging tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort pal aan de A1 en A27, en de aanwezigheid van een NS-station met een directe verbinding naar deze steden, maakt Baarn uitstekend bereikbaar. Vanuit alle bedrijfslocaties zijn snelweg en het centrum hooguit binnen enkele minuten rijafstand. Het is dus niet vreemd dat Baarn nog steeds bijzonder in trek is bij ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfslocatie die goed bereikbaar is en meer is dan alleen maar een pand om in te werken. Zonder arrogant te willen zijn, spreken wij in Baarn daarom over 'Vorstelijk Baarn': een authentiek en gastvrij dorp met stijl, allure en kwaliteit!

Baarn dankt haar ontwikkeling voor een belangrijk deel aan succesvolle ondernemers. Zij waren het immers die, in het kielzog van het Koninklijk Huis, halverwege de 19e eeuw in groten getale naar Baarn trokken en er honderden kapitale villa’s lieten bouwen. Wat hen aantrok was de ongekende ruimtelijke kwaliteit. Baarn is groen, bosrijk, schoon en rustiek. Dat zie je terug bij bekende Baarnse bestemmingen als Paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld en Lage Vuursche. Maar ook binnen de bebouwde kom is die allure overal zichtbaar en voelbaar.

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). 

Bijzondere werklocaties