Kasteelconcert: Anna Fedorova

Uitverkocht

Het concert van Anna Fedorova is een jaarlijkse traditie geworden. Ook ditmaal neemt zij topmusici mee, waaronder haar echtgenoot de contrabassist Nicholas Schwartz en tevens topmusici als violiste Rosanna Philippens en celliste Quirine Viersen. De opbrengst gaat naar het opleidingsinstituut voor jong talent (de Davidsbündler Muziek Academie) dat Fedorova en Schwartz hebben opgericht. Enkele leerlingen, jonge talenten die al op internationale concoursen prijzen in de wacht hebben gesleept, zullen zich laten horen.

Op het programma staat het meeslepende octet van Mendelssohn en enkele delen van Schuberts ‘ Forellenkwintet’. Het definitieve programma zal later bekend worden gemaakt.

Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Vriendenkring Kasteel Amerongen. Lees hier meer over dit concert.

Praktische informatie

Het concert vindt plaats op de Bovengalerij van het Kasteel, een prachtige ruimte met goede akoestiek Er wordt gebruik gemaakt van de historische instrumenten van het Kasteel: een Erard vleugel uit 1880 en een klavecimbel uit 1775. De concertruimte is niet rolstoeltoegankelijk, slechts bereikbaar via trappen. Het Kasteel wordt summier verwarmd, in het voor- en najaar kan het fris zijn. Pas je kleding daarop aan.

Wanneer

  • Zaterdag 8 juni 2024 om 20.00 uur
  • Inloop vanaf 19.30 uur.

Prijzen

  • Volwassenen€ 35,00
  • Leden€ 32,50 Vrienden van Kasteel Amerongen
  • Kinderen€ 7,50