Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Billy Joel Experience - Theater Lampegiet

Bij The Billy Joel Experience stelt het publiek de setlist samen in Theater Lampegiet.

Alexander Broussard en zijn band 003 vormen samen The Billy Joel Experience. Ze werden bekend bij het populaire tv-programma The Tribute – Battle of the Bands. Zaterdag 13 april laten ze het publiek van Theater Lampegiet een groot deel van het oeuvre van ‘pianoman‘ Billy Joel herbeleven. Het wordt een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt, waardoor iedere show uniek is.

Billy Joel is één van de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en scoorde meer dan dertig top tien hits. Zanger en pianist Alexander Broussard en zijn live band 003 vonden het tijd om een ode te brengen aan deze succesvolle artiest.

De tributeband verwierf nationale bekendheid door mee te doen aan het enorm populaire televisieprogramma The Tribute - Battle of the Bands op SBS6. Zanger Alexander Broussard creëerde, met zijn band, de interactieve show Billy Joel Album Tour. Het publiek heeft de mogelijkheid om te kiezen welke nummers van Billy Joel de band ten gehore brengt. In de eerste helft van de show speelt de band met volle overgave één van de twaalf studioalbums van Joel van begin tot eind en na de pauze worden diverse andere nummers gespeeld die Joel door de jaren heen heeft uitgebracht.

The Billy Joel Experience staat ervoor om muziek van hoog niveau te brengen en ze doen Joel zeker niet na. Met een eigen twist houden ze de populaire songs fris en het plezier van de bandleden spat eraf. Tussen de liedjes door geeft zanger Alexander Broussard interessante informatie over de muziek en het leven van Joel. Dat maakt van Billy Joel Album Tour een muzikaal geheel om naar te luisteren.

Prijzen

  • Regulier€ 29,50
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 27,30