Het Baarnsch Sinterklaasjournaal

Tussen de intocht van Sinterklaas in Baarn en 5 december kijk je om de dag naar het eerste enige, echte Baarnsche Sinterklaasjournaal. Sinterklaas en zijn Pieten maken een hoop mee in Baarn op weg naar pakjesavond. Presentator Kevin zoekt vanuit de studio contact met Sint en zijn Pieten. Iedere aflevering zie je het laatste nieuws uit Baarn. Rond de klok van 18.00 uur te bekijken op de Facebook-pagina van Vorstelijk Baarn en hier op onze website.

Alle afleveringen worden mede mogelijk gemaakt door Centrum Baarn, Vorstelijk Baarn en Nijhof Baarn.Voor deze editie speciale dank aan RTV Baarn!

AFLEVERING 6

Vanmiddag kreeg Kevin een video van Piet met allemaal pakjes in zijn hand! Het is nu alleen nog aan Sint, de Pieten en Ozosnel om de pakjes rond te brengen. Bekijk snel de laatste aflevering van Het Baarnsch Sinterklaasjournaal!

AFLEVERING 6
In de vorige aflevering zagen we dat Pakjespiet alle cadeautjes voor de kinderen die een voornaam hebben die beginnen met een M t/m de Z was vergeten! Daarom ging Pakjespiet snel op pad om nieuwe cadeautjes te kopen.

AFLEVERING 5
Gisteren zagen we hoe de Sint onderweg was met de boot naar Baarn, maar we zagen geen pakjes op de boot! Sint viel ook nog in slaap en Boodschappenpiet ook! Kevin gaat daaom op zoek naar Pakjespiet. Hoe zou dit aflopen?

AFLEVERING 4
Als het goed is komt Sinterklaas 5 december naar Baarn met een boot vol cadeautjes voor alle kinderen in Baarn. Kevin neemt contact op met de Sint en de Boodschappenpiet, maar hij ziet nergens de pakjes...

AFLEVERING 3
Piet is Sinterklaas kwijt en maakt zich een beetje zorgen. Ze zoekt in Theater De Speeldoos, maar kan hem niet vinden. Sinterklaas maakt een wandeling bij Kasteel Groeneveld, daar heeft hij namelijk geslapen!

AFLEVERING 2
Sint en zijn Pieten hadden zakken vol pepernoten meegenomen, maar die zijn allemaal opgegaan tijdens de intocht! Als dat maar goed gaat...! Benieuwd hoe dit afloopt? Bekijk dan snel de tweede aflevering!

AFLEVERING 1
In de eerste aflevering van het enige echte Baarnsch Sinterklaasjournaal blikt Kevin terug op afgelopen weekend, met de intocht van Sint in Baarn en de voorstelling in Theater de Speeldoos. Wat was het een feestje!