Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Danscafé Dansstudio Fred

Fred is sinds 1.7.2015 eigenaar van Dansstudio Fred in Utrecht. Sinds 1997 geeft hij met veel enthousiasme lessen in Ballroom en Latin. Sinds zijn 5de is Fred al op de dansvloer te vinden. Hij is begonnen met volksdansen, klassiek ballet om zich vervolgens verder te ontwikkelen als Ballroom en Latin danser bij dansschool Marcel De Rijk in Utrecht.

Fred is 7 jaar lid geweest van het Latin-Formatieteam Quick Motion uit Soest, waarmee hij aan diverse internationale wedstrijden heeft deelgenomen. Naast discokampioen van Nederland te zijn geweest, heeft Fred ook als freelance danser meegewerkt aan diverse televisieprogramma’s. Daarnaast heeft hij als professionele danser in musicals van Jos Brink en Frank Sanders gestaan.

Uiteindelijk is Fred als dansleraar teruggekeerd in de wereld van Ballroom en Latin. Met veel inzet, enthousiasme en vakbekwaamheid geeft hij les en verzorgt hij ook diverse dansmiddagen-en avonden Fred is zeer blij met de nieuwe samenwerking met het Theatercafe van De Speeldoos in Baarn.

Prijzen

  • € 5,00 online
    € 5,00 kassa + € 1,-
    • incl. consumptie
  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken