Ontdek het Winkelhart van Soesterberg

Waar vroeger de straaljagers en helikopters over Soesterberg vlogen, kan je nu proeven van de rust, gezelligheid en vriendelijkheid van de lokale winkeliers en horeca, waar service nog steeds hoog in het vaandel staat! Soesterberg is omgeven door de grote plaatsen Soest, Zeist en Amersfoort, maar het kan zich goed onderscheiden door het dorpse karakter met gratis parkeren, de knusheid van de winkels en niet te vergeten het militair verleden.

In de bosrijke omgeving van Soesterberg is het heerlijk om te wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. In het dorp zelf is het historisch karakter bewaard gebleven, zoals de voormalige Vliegbasis Soesterberg, het Officiers Casino, de spottersplek en de Marechausseekazerne. Ook kan je een dagje in het Nationaal Militair Museum prima combineren met een bezoek aan het gezellige winkelhart van Soesterberg.

Hoewel Soesterberg het militaire verleden koestert, is het dorp volop in ontwikkeling met nieuwe woonwijken, een nieuw park, horeca, vele faciliteiten en leuke evenementen.

Je bent van harte welkom, de plaatselijke winkeliers en horeca staan voor je klaar.

Winkelhart van Soesterberg: het beleven waard!