Doorn begint hier

Een historisch dorpje midden op de Heuvelrug. Ontdek het unieke cultuurhistorische erfgoed met de groene schatkamer van de regio: het Nationaal Bomenmuseum Gimborn. In de bosrijke omgeving vind je tevens een 25-meter hoge uitkijktoren die een schitterend uitzicht biedt over de hele regio! Kom het zelf ontdekken. 

Huis Doorn

Het imposante Huis Doorn en zijn landgoed is een decor van Europese allure. Je kunt hier ook terecht voor VVV informatie. 

Kaapse Bossen

Wandel in de Kaapse Bossen over kronkelige bospaden, historische kerkpaden en statige beukenlanen en beklim uitkijktoren De Kaap voor prachtige vergezichten.

Chalet Helenaheuvel

Verscholen in de bossen van Doorn vind je Chalet Helenaheuvel; al vanaf 1932 (!) een vertrouwd adres en begrip voor wandelaars en één van de startpunten voor een wandeling in de Kaapse bossen.

Nationaal Bomenmuseum Gimborn

Nationaal Bomenmuseum Gimborn is de grootste bomentuin van Nederland met een wereldberoemde collectie bomen en struiken uit alle windstreken op aarde. 

Landgoed Zonheuvel

Een bezoek aan Zonheuvel is meer dan het boeken van een kamer. De beleving die je meemaakt met op de achtergrond het Maarten Maartenshuis, zorgt ervoor dat je verblijf goed begint!

Onze tips in Doorn