Welkom in Driebergen-Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg begint hier

Aan de levendige Traaij kun je gezellig winkelen! Je vindt hier karakteristieke winkels, galerieën en terrassen.

Ontdek het aanbod

In Driebergen vind je veel evenementen voor jong én oud

Bekijk alle evenementen

Een dagje op stap in Driebergen? Ontdek hier de leukste terrasjes en overnachtingslocaties

Ontdek ze allemaal

De Utrechtse Heuvelrug is een groene oase van rust tussen Utrecht en Amersfoort

Ontdek de Heuvelrug

De effecten van COVID-19 (coronavirus) en de RIVM-richtlijnen van de Rijksoverheid zijn van invloed op activiteiten en evenementen in onze regio. Alle evenementen t/m 1 september zijn geannuleerd. Deze portal kan hierdoor helaas niet volledig actueel zijn. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken de website van de locatie of het evenement.

Je kunt op deze website uiteraard volop inspiratie opdoen voor de toekomst, wanneer deze uitzonderlijke situatie voorbij is. Hopelijk tot snel op de Heuvelrug! 

Ontdek het historische karakter van beschermd dorpsgezicht Rijsenburg, de monumenten in Driebergen en de uitgestrekte natuur rondom het dorp.

Ontdek de higlights van Driebergen

Winkelen in Driebergen-Rijsenburg

Aan de levendige Traaij in Driebergen kun je gezellig winkelen. Je vindt er karakteristieke winkels, galerieën en terrassen om tussendoor even op te laden. 

Landgoed Kraaybeekerhof

Verscholen in het groene hart van de Utrechtse Heuvelrug, midden in Driebergen-Rijsenburg, ligt Landgoed Kraaybeekerhof een oase van rust.

Kasteel Sterkenburg

Centraal in de landelijke omgeving vind je deze stijlvolle buitenplaats. Wandel door de prachtige tuin of bekijk onder leiding van één van de bewoners het overweldigende interieur. 

Heidetuin Driebergen-Rijsenburg

Slingerende paadjes voeren je tussen de beplanting door, bestaande uit een groot assortiment heide, varens, rododendrons en diverse soorten naaldbomen en berken.

Kerkplein van Rijsenburg

Dit karakteristieke halfcirkelvormige pleintje is een uniek overblijfsel uit de Napoleontische tijd. 

Nog meer tips in Driebergen-Rijsenburg