Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Meesterwerken - Omstreken en De Proloog

Omstreken en De Proloog presenteren: Meesterwerken

Voor € 7,50* fiets je niet alleen een van de meesterwerken. Je krijgt bij binnenkomst ook koffie of thee naar keuze bij de bar. Om van te genieten bij de onthulling van de routes. Hierna vindt om 10.15u de gezamenlijke start plaats. Je kiest je eigen meesterwerk uit en gaat op pad. Voor welke route ga jij? Bij terugkomst staat er bovendien een meesterlijk biertje van Gulpener op je te wachten. Verder zijn er op deze dag in De Proloog nog meer mooie meesterwerken te bewonderen van partners vanOmstreken en De Proloog.

"We zijn op zoek naar echte meesterwerken." Dit was onze vraag vanuit De Proloog aan Esther de Lange en Merijn Heijne, auteurs van het boek ‘OMSTREKEN, ode aan het beste fietsland ter wereld’. Beide routemakers gingen enthousiast aan de slag. Nou, dat hebben we geweten. Wat een prachtige routes zijn het geworden! We mochten ze stiekem voorrijden. En we zijn onder de indruk van hun frisse blik op onze omgeving.

Esther en Merijn kwamen terug met een magnifieke ronde (85km) voor de racefiets. Boordevol al het moois van de Utrechtse Heuvelrug: bossen, bergen en dijken met weidse vergezichten. Over strak asfalt, rustige achterafwegen en verborgen paadjes.

En ze maakten een meesterlijke graveltocht van ruim 300km! Je kunt de afwisselende route in één keer fietsen, maar ook als drie afzonderlijke etappes van 75, 100 en 125km. Na elke tocht in een andere windrichting kom je weer terug bij De Proloog. Ben je nog niet zo bekend met het fietsen over onverharde wegen? Geen probleem, er is ook een overzichtelijke gravelrit van 55km.

Wij vinden het ware meesterwerken. Jij ook?
Fiets mee op zaterdag 25 mei, ervaar het zelf en laat het ons weten.

Prijzen

  • € 7,50