Camping Maarn

Camping Maarn

Welkom in Maarn, het gezellige dorp aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Hier geniet je van rust, ruimte en prachtige natuur. Blijf je slapen? De campings in Maarn hebben prachtige staplaatsen voor uw tent of caravan. Maar je kunt natuurlijk ook een bungalow of chalet huren in een van de vakantieparken. Welke accommodatie je ook kiest, je verblijf in Maarn wordt onvergetelijk. 

Relaxen en recreeren 
Wie uitkijkt naar een relaxte vakantie is in Maarn aan het goede adres. Deze regio staat bekend om zijn eindeloze bossen, stuifzandvlaktes en heidevelden waar je ongestoord kunt wandelen en fietsen. De campings liggen vaak in mooie natuurgebieden. Op de kleinschalige kampeerterreintjes is een goede nachtrust gegarandeerd. Heb je liever wat meer bedrijvigheid om je heen, dan kies je voor een grotere camping in Maarn, zoals EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug. Hier kunt u gebruik maken van recreatie op het park en luxere faciliteiten. 

Maarn en omgeving 
Vanaf alle campings in Maarn kun je leuke uitstapjes maken. Op de Utrechtse Heuvelrug is veel te doen. Een paar tips: 

  • Dagje Henschotermeer. Het zwemwater in dit meer is van uitstekende kwaliteit en op de brede zandstranden kun je heerlijk zonnen, sporten of picknicken.  
  • Op steenworp afstand van Maarn ligt de Pyramide van Austerlitz. Dit monument bestaat uit een grote piramide met obelisk, opgericht ter ere van Napoleon Bonaparte. Leuk om te beklimmen en te genieten van het uitzicht. Even uitrusten? De koffie staat klaar op het terras bij de grote speeltuin.  
  • Fiets vanaf de camping in Maarn naar een van de nabijgelegen dorpen. Driebergen heeft veel leuke restaurantjes, in Zeist kun je met de kinderen naar het Slottuintheater of de film.  

Kamperen in Maarn 
De vakantieparken en campings in Maarn zijn gastvrij en van alle gemakken voorzien. Bekijk hier het aanbod online en reserveer snel een plekje in het bos, langs het meer of op een van die andere prachtige locaties. 

Alle campings op de Heuvelrug