Camping Woudenberg

Camping Woudenberg

Vakantieplannen? Kom kamperen in Woudenberg, een van de leukste plekjes in het hart van Nederland! Woudenberg ligt op de bosrijke Utrechtse Heuvelrug en heeft genoeg mogelijkheden voor sportieve recreatie en gezellige uitstapjes. De vakantieparken en campings in Woudenberg zijn dan ook geliefde vakantiebestemmingen bij jong en oud. 

Henschotermeer 
Of u nu een tent opzet of uw intrek neemt in een chalet, de camping in Woudenberg vormt een prima basis voor een geslaagde vakantie. Een van de bekendste attracties in deze regio is het Henschotermeer. Dit prachtige meer heeft een breed zandstrand met leuke speeltoestellen en voetbruggen naar een heus eiland. Ga beachvolleyballen, neem een duik in het schone water of wandel langs de bosrand om vogels of reeën te spotten.  

Woudenberg en omgeving 
De campings in Woudenberg zijn centraal gelegen. U kunt letterlijk alle kanten op als u een dagje uit wil. Een paar tips: 

  • Bezoek de Pyramide van Austerlitz. Beklim de piramide en maak een wandeling door het omliggende bos. De speeltuin en het lunapark zijn erg leuk voor kleine en grote kinderen! 
  • Wandel, fiets of peddel langs de Grebbelinie, de verdedigingslinie uit 1745. Bekijk de loopgraven, bunkers en kazematten terwijl u ondertussen geniet van de prachtige omgeving. 
  • Ga shoppen in een van de gezellige dorpjes. Vanaf de camping in Woudenberg is het maar een klein stukje naar Veenendaal en Zeist. U kunt hier ook naar de film of het theater. Blijf ’s avonds lekker eten in een van de leuke restaurants! 

Bekijk en boek een camping 
In Woudenberg zijn er veel kampeermogelijkheden. Van stille plekjes in het bos tot mooie staplaatsen bij het Henschotermeer, alles kan. Bent u geen kampeerliefhebber, dan huurt u net zo gemakkelijk een chalet of toercaravan. Of wat dacht u van een luxe ingerichte glamping-tent? Bekijk en boek hier uw favoriete camping in Woudenberg. Zo bent u al vast verzekerd van de beste plek. 

Alle campings op de Heuvelrug