Vakantie vieren

Genieten van de Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een schitterende omgeving om op vakantie te gaan. Centraal gelegen, middenin Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, leuke stadjes en dorpjes in de omgeving en veel activiteiten om te ondernemen. Er is zoveel te ontdekken, groot gelijk als je wat langer wilt blijven! Bekijk hieronder de beste keuzes voor een verblijf in de regio. 

Liever iets korter verblijven? Bekijk de weekendjes weg!

Accommodaties - Op de heuvelrug

Onze tips - Voor een Longstay

 • Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug

  Neem de tijd om het Nationaal Park goed te ontdekken. Breng een bezoekje aan het erfgoed, de natuur- en recreatie gebieden en neem een kijkje bij de uitzichtpunten. 

  Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug
 • Lange fietsroutes

  Zin in een actieve bezigheid? Er zijn vele fietsroutes in de regio. Stap op de pedalen en geniet onderweg van alle mooie plekjes.

  Lange fietsroutes
 • Lange wandelroutes

  Er zijn talloze lange wandelroutes op de Heuvelrug. Het is een prachtig gebied om te wandelen, door de afwisseling met heuvels, platteland en het erfgoed.

  Lange wandelroutes
 • Eten en drinken

  Geen zin om te koken, of gewoon heel erg veel zin om een terrasje te pakken? Op de Heuvelrug zit je goed, van culinaire hoogstandjes tot een heerlijke borrelplank bij je koude drankje.

  Eten en drinken
 • Uitagenda

  Zin om wat leuks te doen of ben je alvast plannen aan het maken voor als je op de Heuvelrug verblijft? Bekijk de UITagenda van de regio.

  Uitagenda