Vakantie vieren

Genieten van de Heuvelrug

Op de Heuvelrug is genoeg aanbod te vinden om op vakantie te gaan. Er is zo veel te ontdekken op de Heuvelrug, groot gelijk dat je wat langer wilt blijven! Kies voor een van de campings in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug om de zomervakantie door te brengen. Of boek een zomervakantie bij een van de andere accommodaties. Kijk hieronder voor het aanbod.

Wil je toch liever iets korter verblijven? Kijk dan op onze shortstay pagina.

Accommodaties - Op de heuvelrug

Onze tips - Voor een Longstay

Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug

Neem de tijd om de Heuvelrug goed te ontdekken. Breng een bezoekje aan het erfgoed, de natuur- en recreatie gebieden en neem een kijkje bij de uitzichtpunten. 

Lange fietsroutes

Zin om even actief bezig te zijn? Op de Heuvelrug zijn verschillende lange fietsroutes te vinden langs de mooiste plekjes. 

Lange wandelroutes

Er zijn talloze lange wandelroutes op de Heuvelrug. De Heuvelrug is namelijk ook een prachtig gebied om in te wandelen, door de afwisseling met heuvels, platteland en het erfgoed.

Eten en drinken

Heb je even geen zin om te koken of ben je op zoek naar een leuk reastaurantje voor een gelegheid. Op de Heuvelrug is het culinair genieten voor iedereen!

Uitagenda

Zin om wat leuks te doen of ben je alvast plannen aan het maken voor als je een tijdje op de Heuvelrug vebrlijft? Kijk wat er allemaal in onze uitagenda staat voor wanneer jij in de buurt bent!